Официальный магазин издательской группы ЭКСМО-АСТ
Доставка
8 (800) 333-65-23
Часы работы:
с 8 до 20 (МСК)

Child J., Beck S.: Mastering the Art of French Cooking. Volume two

Артикул: p6477383

Купили 21 раз

Mastering the Art of French Cooking. Volume two - фото 1

О товаре

"Mastering any art is a continuing process ..." In this book Julia Child and Simone Beck help cooks everywhere master the full repertoire of classic French dishes. Their recipes range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours, all accompanied by clear step-by-step instructions and 458 illustrations.

Характеристики

Автор:
Child J., Beck S.
ISBN:
Год издания:
2011
Количество страниц:
651
Формат:
163x240 мм
Вес:
1.12 кг

Отзывов ещё нет — вы можете быть первым.

Авторизуйтесь, чтобы получить скидку